HTC Superfloor ™ este un proces tehnologic complet de slefuire beton ce detin patru tipuri de slefuire.

 HTC Superfloor Platinum

Platinum produce cel mai lucios strat superficial si este conceptul pe care noi il recomandam de obicei clientilor nostril. El implica mai multe etape de slefuire decat celelalte concepte. Rezultatul este o pardoseala cu o durabilitate de neegalat. Rotile stivuitoarelor si substantele nu lasa nicio urma pe suprafata lucioasa si lumina se reflecta frumos din pardoseala.

HTC Superfloor Gold

Utilizand conceptual Gold, nu slefuiti atat de adanc in beton ca la Platinum. Aceasta inseamna ca este expus mai putin balast. Ca si celelalte concepte, Gold implica apoi lustruirea pardoselii cu HTC Twister pentru a se obtine un luciu care este aproape la fel de stralucitor ca la finisarea Platinum. HTC Superfloor Gold este ideal pentru pardoseli de beton care sunt déjà uniforme si netede.

HTC Superfloor Silver

Conceptul Silver este o versiune de Platinum. Utilizand cest concept, slefuiti betonl la fel e mult ca la Platinum , dar nu il lustruiti. Balastrul este expus ca in varianta Platinum. Iata de ce Silver este excellent daca doriti o pardoseala cu o suprafata mata.

HTC Superfloor Bronze

Bronze este conceptual cu cel mai mic numar de etape de slefuire si lustruire. Acest concept nu implica expunerea betonului de constructie. In schimb, stratul superior al sapei este slefuit, dar nu indepartat. Acest process creeazaa o sapa mai rezistenta, cu aspect lucios.